Cynisk positivism…

Jag har en positivitetsritual som jag kör varje dag. När jag vaknar försöker jag tänka positivt och komma på en rimlig och rolig anledning till varför jag ska försöka knöla mig upp över huvudtaget. Oftast är den anledningen att jag annars kissar på mig, och det vore ju inte så förskräckligt roligt.

När jag väl gjort mina toalettbestyr så försöker jag komma på en anledning till varför jag ska klä på mig. Det går lite sisådär, och många dagar tillbringas i pyjamas. Inte för att jag nödvändigtvis tänker negativt och/eller inte klarar av att klä på mig, utan för att jag trivs i att hasa omkring i pyjamas och morgonrock. Vissa dagar har jag inget val, men den positiva aspekten är att jag då åtminstone känner mig bekväm med min outfit.

Dåliga dagar tar jag mig knappt ur sängen – och önskar resten av dagen att jag fick bita någon, för det tar för mycket kraft att slå någon på käften.

Mindre bra dagar kommer jag ur sängen, duschar, låter håret självtorka  och byter till en ren pyjamas.

Bra dagar kommer jag ur sängen, duschar, fönar håret torrt och sätter på mig riktiga kläder.

Riktigt bra dagar kommer jag ur sängen, duschar, sätter på mig riktiga kläder, fönar håret torrt, gör en frisyr (typ), sätter på mig riktiga kläder och sminkar mig.

Idag tog jag mig knappt ur sängen, men på något mirakulöst sätt har jag lyckats duscha, föna håret torrt, sätta upp håret i något som ska likna en frisyr samt få på mig riktiga kläder. Fortfarande osminkad. Fortfarande med en önskan att få slå någon på käften, eller åtminstone få bita någon. Den positiva aspekten här – är att dagen inte är slut än, och det kommer en morgondag 🙂

Today

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s