Voff…

Det finns något som kallas värdighet. Att sitta och trycka i sig droger och gråta av smärta mitt i natten – Det faller inte under den rubriken. Det är ovärdigt. Ovärdig är detsamma som värdelös, och det är exakt så jag känner mig nu. Värdelös. Till ingen nytta. Alls.

Det finns ett utryck som jag använder flitigt, och det är: ”Hade jag varit hund hade jag blivit avlivad”. Många har uttryckt sitt missnöje över att jag säger så. Många tycker att det är hemskt, men sanningen är oftast hemsk. Sanningen är, att hade jag varit hund – då hade jag blivit avlivad. Mitt liv hade inte ansetts värdefullt, men jag hade fått ett värdigt slut på ett värdelöst liv.

family guy1 1024x768

Nej, jag är inte självmordsbenägen. Jag är bara jääävligt bitter. Arg. Och ledsen. Väldigt ledsen. Av alla känslor som jag någonsin haft, så är nog känslan av att vara värdelös den allra värsta. Den gör faktiskt ondare än själva smärtan, även om det är just smärtan som är grunden till att jag känner som jag gör.

Den finns en annan aspekt som ska räknas in också. Mitt värde i pengar. Min så kallade pension är 48% – baserat på en lön jag hade 1999. En dålig lön 1999. Får jag följa med löneutvecklingen? Nej. Får jag några ATP-poäng? Nej. Mitt människovärde är 48% av shit, vilket är detsamma som… you do the math. Shit! Vad sägs om den prislappen?

Jag har fått behandling idag. Eller, jag har blivit justerad, som det heter. Både min kiropraktor och hans fru är fantastiskt tålmodiga och vänliga, men när ska min kroppjävel börja samarbeta? När är det nog? När är det dags att kasta in handduken och kapitulera? När ska det sluta göra så in i helvete jävla ont?! Är det så här det ska se ut resten av mitt liv? Det är inte människovärdigt. Voff…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s